• sns01
  • sns02
  • sns03
whatsapp instagram wechat
FairSky

Varme gratulasjoner selskapet vårt med å få ISO9001:2015 kvalitetsstyringssystemsertifisering

Fra 15. til 17. mars 2022 besøkte revisjonsekspertgruppen til Guardian Certification Co., Ltd. selskapet vårt for en to-dagers sertifiseringsrevisjon.Ekspertgruppen gjennomgikk de intellektuelle eiendomsrelaterte prosessene og aktivitetene til selskapets FoU-, ledelses-, forretnings- og andre avdelinger i strengt samsvar med GB/T19001-2016 relevante standarder og lover og forskrifter ved å gjennomgå systemdriftsposter, observasjoner på stedet, og ansikt-til-ansikt-intervjuer. de bekreftet innsatsen som vårt firma har gjort for å kontinuerlig implementere kvalitetsstyringsstandarder for bedrifter, forbedre bevisstheten om bedriftsledelse og optimalisere ressursallokeringen det siste året.Vårt firma har gjort tilsvarende forbedringer i samsvar med kravene til eksperter og bestått sertifiseringen.

ISO9001 2015

Vi følger ISO 9001-standardene for å opprettholde servicenivået vårt, og overvåker regelmessig ytelsen vår for å sikre at kundene holdes oppdatert fra første henvendelse, til tilbuds- og ordrebekreftelsesstadier, inkludert varsling om eventuelle uforutsette forsinkelser.Vi er dedikert til å levere kun produkter av høyeste kvalitet som passer for de spesifikke bruksområdene.Vår ISO 9001-akkreditering hjelper til med håndteringen av produktene vi bruker til pakking.Det gjør oss også i stand til å overvåke vår miljøpåvirkning og har bidratt til en avfallsreduksjon på mer enn 35 % over en toårsperiode.

Vårt engasjerte team er tilgjengelig for å behandle dine henvendelser og bestillinger.Når vi mottar dine krav, bekrefter vi med deg og logger detaljene på systemet vårt, slik at du vet at vi behandler forespørselen din.Hver henvendelse vi mottar delegeres til et medlem av teamet som vil gjennomgå kravene for å få en god forståelse av dine behov.Vi erkjenner at mange kunder har å gjøre med et bredt spekter av produkter, og det er derfor vi alltid sjekker at informasjonen er korrekt og bruker vår omfattende database med delemanualer for å sikre at vi tilbyr riktig produkt for riktig bruk.Vårt vennlige team er forpliktet til å yte et høyt servicenivå.Vi sikrer alltid at vi tilbyr en konkurransedyktig pris og tydelig indikerer produktinformasjon, inkludert forventet leveringstid for hver vare.

Sertifiseringen av kvalitetsstyringssystemet vil ytterligere forbedre styringsnivået for intellektuell eiendom i selskapet vårt, stimulere innovasjonsvitalitet og forbedre markedets konkurranseevne.


Innleggstid: Apr-09-2022